تبلیغات
مطالب اینترنتی - کارگاه آموزش نگه‌داری مواد غذایی در واحدهای پذیرایی کرمانشاه برگزار شد – گردشگری
 
مطالب اینترنتی
صفحه نخست            تماس با مدیر            پست الکترونیک           RSS            ATOM
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده وبلاگ
نویسندگان



مفیدستان:

کارگاه آموزش نگه‌داری مواد غذایی در واحدهای پذیرایی کرمانشاه برگزار شد

خبرگزاری آریا- کارگاه آموزش نحوه نگه‌داری و تأمین مواد غذایی در هتل‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی و واحد‌های پذیرایی بین‌راهی استان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، این نشست شامگاه روز یکشنبه ۲۱ خرداد ۹۶، با میزبانی هتل پارسیان کرمانشاه و با حضور معاون گردشگری استان، نماینده سازمان دامپزشکی و نماینده اداره بهداشت برگزار شد.
علیرضا مرادی‌بیستونی، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقای سلامت گردشگران و آشنایی هر چه بیشتر هتلداران، سفره‌خانه‌های سنتی و دارندگان واحد‌های پذیرایی بین‌راهی عنوان کرد و گفت: «در این کارگاه سعی شده که این مجموعه‌ها بیشتر با نحوه صحیح تأمین و نگه‌داری گوشت موردنیاز خود آشنا شوند؛ همچنین زمینه تعاملات بیشتر آن‌ها با دستگاه‌های نظارتی ازجمله دامپزشکی و بهداشت فراهم شود.»
او افزود: «تضمین سلامت گردشگران ازجمله اولویت‌های اساسی گردشگری استان است و سعی ما بر این است که با برگزاری این‌گونه دوره‌های آموزشی، در واحدهای پذیرایی استان، که با بحث گردشگری در تماس مستقیم‌اند، شرایط مطلوبی فراهم کنیم.»
کارشناسان اداره دامپزشکی و بهداشت در این کلاس آموزشی به مبحث مقابله با تب کریمه‌کنگو، که از طریق دام و فراورده‌های گوشتی قابل‌انتقال است، پرداختند و شرایط مناسب نگه‌داری گوشت تازه را در واحدهای پذیرایی برای نمایندگان هتل‌ها، رستوران‌های سنتی و واحدهای پذیرایی بین‌راهی استان تشریح کردند.
همچنین در این کارگاه آموزشی، نمایندگان هتلداران، ضمن مطرح کردن مشکلات خود، خواستار شفافیت و بهبود سیاست‌گذاری‌های مصرف و تأمین گوشت تازه، افزایش دوره‌های آموزشی، معرفی محل‌های مناسب تأمین گوشت و حضور ناظران آشنا به ضوابط هتلداری شدند.
افزایش تعاملات مرکز بهداشت با مجموعه‌های گردشگری و استفاده بازرسان این ارگان از تکنولوژی‌های روز دنیا در بحث آلودگی‌سنجی و… از دیگر مواردی بود که در این نشست دوساعته مطرح شد.



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب کارگاه آموزش نگه‌داری مواد غذایی در واحدهای پذیرایی کرمانشاه برگزار شد – گردشگری در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :کارگاه آموزش نگه‌داری مواد غذایی در واحدهای پذیرایی کرمانشاه برگزار شد – گردشگری
http://mofidestan.ir/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%86%da%af%d9%87%e2%80%8c%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%8a-%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%d9%8a%d9%8a-%d8%af%d8%b1-%d9%88/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوشنبه 29 خرداد 1396
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :